cazare cluj

Servicii Cazare Cluj - Regim Hotelier Cluj SARA

Regim Hotelier Cluj - SARA va ofera spatiul si intimitatea de care aveti nevoie in calatoriile dumneavoastra de afaceri sau ca turist. Profitand de oferta noastra va veti bucura de cea mai bun serviciu Cazare Cluj, intr-un spatiu elegant si modern.


Regim Hotelier Cluj - SARA este amplasat intr-o zona usor accesibila, in apropierea a doua dintre cele mai circulate artere ale Clujului, respectiv Strada Calea Turzii si Strada Buna-Ziua. Ne gasiti la aproximativ 200 de metri de drumul national E60 Cluj-Napoca – Turda, in apropierea benzinariei Rompetrol si a reprezentantei Skoda. Supermarchetul Oncos care se afla la 50 m distanta.


Sigma Shoping Center, Supermarchet Plus si Clubul Obsession sunt doar la 1km, iar distanta pana in centru sau la Iulius Mall se poate parcurge in 5-10 minute cu masina.


Serviciul Cazare Cluj - SARA va pune la dispozitie apartamente de lux, de una si doua camere, care dispun de parcari proprii, situate intr-un imobil nou, la etajul 2/2.


Apartamentele sunt dotate standard cu: LCD Tv, wireless internet, masina automata de spalat haine, uscatoare de par, fier de calcat, etc. Bucatariile sunt echipate complet. (cuptor cu microunde, combina frigorifica, filtru de cafea, etc). Baile apartamentelor cu o camera sunt dotate cu jacuzzi.


Tarife "Cazare Cluj - SARA" in functie de durata de sedere:

Tarife inchirieri apartamente

  200ron/noapte pentru 1 noapte cazare
  150ron/noapte pentru perioada de cazare intre 2 si 4 nopti

Tarifele "Cazare Cluj - SARA" prezentate sunt pentru inchirieri apartament la 2 persoane.
Atentie: Se ofera o sticla de vin roze din partea casei !!!